


Boers & Boers kalkoen gevuld en ontbeend met heerlijk zoete en hartige vulling & vijgen en extra specerijen
ONTBEEND EN GEVULD MET HEERLIJK ZOETE EN HARTIGE VULLING & VIJGEN EN EXTRA SPECERIJEN
Verfijnd kalkoengehakt
Cranberries, appeltjes, abrikozen
Kastanjechampignons, bosui, rode uit, paprika
Kruiden en specerijen
Extra: vijgen, kaneel, kardemom en vleugje kruidnagel
ONTBEEND EN GEVULD MET HEERLIJK ZOETE EN HARTIGE VULLING & VIJGEN EN EXTRA SPECERIJEN
Verfijnd kalkoengehakt
Cranberries, appeltjes, abrikozen
Kastanjechampignons, bosui, rode uit, paprika
Kruiden en specerijen
Extra: vijgen, kaneel, kardemom en vleugje kruidnagel
ONTBEEND EN GEVULD MET HEERLIJK ZOETE EN HARTIGE VULLING & VIJGEN EN EXTRA SPECERIJEN
Verfijnd kalkoengehakt
Cranberries, appeltjes, abrikozen
Kastanjechampignons, bosui, rode uit, paprika
Kruiden en specerijen
Extra: vijgen, kaneel, kardemom en vleugje kruidnagel
Een rijk gevulde Boers&Boers kalkoen van ca. 5.0kg, goed voor ruim 12 personen. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen van binnen al helemaal ontbeend en op exquise wijze gevuld. Voor de vulling gebruiken we verfijnd kalkoengehakt, gecombineerd tot een heerlijk zoet hartig recept met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en bij kerst passende kruiden. Speciaal bij deze variant hebben we ook nog gedroogde vijgen en extra ‘christmassy’ spices toegevoegd, zoals kaneel, kardemom en een vleugje kruidnagel.
Al met al een hele mooie basis voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We hebben een makkelijke handleiding ontwikkeld, ook al jaren beproefd en leveren een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.